Vandkøler på abonnement. Læs om fordelene her - Wodor

Abonnementer

Vandkøler på abonnement

Bestil drikkevandskøler

Find den drikkevandskøler som matcher din virksomheds behov bedst muligt.

Aftale om montering

Vi finder ud af i fællesskab hvornår det passer jer bedst at vi kommer og montere jeres nye drikkevandskøler.

Installation

Vi kommer og installere jeres drikkevandskøler på det aftalte sted.

Klar til brug

Ved abonnement på en drikkevandskøler følger der automatisk en serviceaftale med så i altid har dejligt friskt og koldt vand.

Fordele ved et abonnement

Ofte stillede spørgsmål

Da der findes mange forskellige typer af kølere, alt efter det behov man har, er der naturligvis også mange forskellige priser på disse. Hos os kan man enten købe kølerne eller man kan tegne et abonnement på dem. Ved køb betaler man en pris for varen og derefter er det Jeres ejendom og tegner evt. samtidig en serviceaftale til vedligehold af køleren. Ved abonnement stiller vi en køler efter eget valg til Jeres rådighed til en fast månedlig pris og så skal man ikke tænke på mere, så sørger vi for at den installeres, serviceres og altid virker perfekt. Samtidig har man ved denne løsning også mulighed for at op- eller nedgradere køleren hvis Jeres behov ændrer sig over tid, nemt og enkelt for dig og din virksomhed.

Da der findes mange forskellige typer af kølere, alt efter det behov man har, er der naturligvis også mange forskellige priser på disse. Ved abonnement stiller vi en køler efter eget valg til Jeres rådighed til en fast månedlig pris og så skal man ikke tænke på mere, så sørger vi for at den installeres, serviceres og altid virker perfekt. Samtidig har man ved denne løsning også mulighed for at op-eller nedgradere køleren hvis Jeres behov ændrer sig over tid, nemt og enkelt for dig og din virksomhed. Priserne for de forskellige kølere kan ses her på siden under hvert enkelt produkt.

Nej, I kan tegne abonnement på alle vores tilgængelige typer af kølere.

Ja, vi anbefaler altid at der laves service mindst en eller helst to gange årligt, hvor køleren rengøres, desinficeres og afkalkes og hvor man samtidig skifter filteret ud, så man altid er sikker på at alt fungerer korrekt og at vandet altid er rent og hvis man vælger at tegne abonnement på vores kølere, så er dette naturligvis altid inkluderet.

Vi ønsker af princip ikke at binde vores kunder op på lange bindinger, så vi har kun en bindingsperiode på 12 måneder og herefter er der kun 1 måneds opsigelse på aftalen.

Selve kulsyren bestilles og leveres til Jer efter regning, da der her er tale om et rent forbrugsprodukt og ikke noget der direkte har med køleren at gøre.

Hvis man er teknisk kyndig kan man godt selv montere køleren, men vi anbefaler dog at benytte sig af vores montører, så man er sikker på at alt bliver korrekt monteret. Hvis man vælger at tegne abonnement på vores vandkølere sørger vi naturligvis for montering

Ja, alle vores kølere er direkte tilkoblet vandforsyningen hos Jer, så der skal derfor være et ledigt udtag til vand i nærheden af monteringstedet. Er der monteret en vandhane eller f.eks. en kaffeautomat i nærheden vil vi som regel kunne tage vand derfra.

Vi har mange forskellige varianter og med forskellig køle kapacitet, men det afhænger også meget af hvor den monteres. Står den på et kontor, i et gangmiljø eller på et lager vil forbruget jo være meget spredt hen over hele dagen og her kræver det ikke så stor kapacitet, men står den i en kantine hvor mange personer skal tappe af den på kort tid vil det kræve en af modellerne med lidt større kapacitet. En fordel ved at tegne abonnement hos os er at så kan vi bytte køleren ud med en bedre egnet, hvis ikke den dækker behovet korrekt.

Vi har mange forskellige typer af kølere, både til at stå på bordet eller til at stille på gulvet, men målene står under specifikationer under hvert produkt på hjemmesiden.

Ja, vi monterer altid filter på vores kølere og ved vores abonnements løsning skal I slet ikke tænke på dette, da dette er en del af abonnementet. Vi kommer ud til Jer 2 gange årligt og servicere køleren og skifter filter, så vi er er sikre på, at vandet altid er rent.

Ja, kølerne skal bruge strøm til at køle vandet, men et almindeligt 230 V stik kan bruges, så dette skal være tilgængeligt i nærheden af monteringstedet.

En vandkøler bruger en kompressor som vi også kender fra køleskabet derhjemme, så lyden vil være næsten den samme, altså næsten ingenting.

Har du flere spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os

Hvorfor vælge vand på abonnement

I binder ikke Jeres kapital i kølere og skal ikke tænke på om en køler bliver for gammel og skal skiftes ud. Går den i stykker ringer eller skriver I bare til os og hvis I på et tidspunkt skulle få brug for en køler med en større kapacitet fordi I vækster eller måske den modsatte vej, hvor I måske ikke længere har behov for en så stor maskine, så skifte vi den bare ud med en der passer Jer.
Det kunne jo også være fordi I en dag får lyst til at få en køler med kulsyre eller en helt anden type. Det eneste der kræves er at man har sin køler i en minimumsperiode på 12 mdr. og så vil der være et mindre gebyr for selve udskiftning og den månedlige abonnementspris vil ligeledes blive tilpasset den nye køler. 

Enkelt, fleksibelt og meget simpelt.

Har du brug for hjælp?

Har du brug for hjælp til at finde en vandkøler som passer til jeres behov?

Scroll til toppen