COMBI 5i1 - WODOR DENMARK

COMBI 5i1

COMBI 5i1

WODOR 5-1 COMBI sørger for koldt, varmt, kølet vand med og uden brus samt kogende vand – alt i én, direkte fra din egen hane. Køkkenarmaturet fås i børstet stål og du kan vælge mellem to klassiske designs, med rund U-tud eller firkantet tud.

Ryd

Pris:

1.873,75 DKK Inkl. moms

Med en WODOR 5-1 Combi vil du få en vandhane, der kan give dig vand på 5 forskellige måder; almindelig koldt og varmt brugsvand, kogende vand, der kan reguleres mellem fra 75 °C til 98 °C samt kølet vand med og uden brus, der er mellem 5-6 °C. Er du træt af at skulle vente på elkedlen, eller måske du ikke bryder dig om tanken om, hvor meget spildevand man laver ved at lade vandet løbe, indtil det er koldt nok til at drikke, så er WODOR 5-1 Combi noget for dig. Med vores 5-1 Combi kan du undgå alt dette og meget mere. Den kan både levere kogende vand og kølet vand – og ikke nok med det, kan du få dit kølet vand med brus. På den måde har du forfriskende vand til enhver lejlighed.

Vores WODOR 5-1 Combi vandhane er i børstet stål og har et flot, stilrent design. Du kan vælge mellem en rund U-tud eller firkantet tud alt efter, hvad der passer ind i dit køkken. Køkkenarmaturet har et klassisk udtryk, der passer til ethvert hjem. Den har et intuitivt design med letforståelige symboler på armaturet, der beskriver de forskellige vandfunktioner. Det separate greb er med børnesikring, hvilket gør, at du altid kan føle dig tryg og sikker med denne vandhane i hjemmet.

WODOR Combi maskinen vil ikke taget bordplads i køkkenet, da den skal stå under køkkenvasken. Du skal blot sørge for, at der er to tilgængelige stikkontakter samt vandforsyning under vasken, så WODOR 5-1 Combi enheden kan blive monteret.

Uddybende beskrivelser af vand typerne klik her.

Højde

32,5 cm (firkantet)36 cm (rund)

WODOR Cooker enhed

WODOR Combi enhed med både kogende og kølet vand
Mål (B)x(D)x(H): 26 x 41,6 x 41,6 cm
Vægt: 24 kg

Vandtanken beskyttes bedst mod kalk, ved jævnlig brug og udskiftning af filteret. Kalkindholdet i dit vand afgør, hvor ofte det skal skiftes. Reklamationsretten bibeholdes, hvis filteret er anvendt og udskiftet som anvist.

Folk køber også...

Scroll til toppen