COOKER 3i1 - WODOR DENMARK

COOKER 3i1

COOKER 3i1

Få koldt, varmt og kogende vand direkte fra din vandhane med WODOR 3i1 Cooker. Du kan vælge mellem to stilfulde designs, rundt og firkantet armatur og fire flotte overflader, krom, messing, sort eller børstet stål.

Ryd

Pris:

Fra: 5.995,00 DKK Inkl. moms

Med en 3i1 WODOR Cooker kan du altid få koldt, varmt og kogende vand direkte fra vandhanen – uden at skulle vente på, at elkedlen er klar med det kogende vand. Det kogende vand i vandhanen er mellem 75 °C og 98 °C varmt og du kan med vores Cooker selv regulere temperaturen med det intuitive display, der er på Cooker maskinen. Vores WODOR vandhaner har et stilrent, flot design, der passer til ethvert hjem. WODOR hanen fås med rund eller firkantet tud og du kan vælge mellem fire flotte overflader; krom, messing, sort eller børstet stål.

Vandhanen er produceret i de allerbedste materialer og er let at tilslutte til dit køkken. Den har et intuitivt design med symboler på armaturet, der beskriver de forskellige vandfunktioner. Det separate greb er desuden med børnesikring, hvilket gør, at du altid kan føle dig tryg og sikker med denne vandhane i hjemmet.

WODOR Cooker maskinen passer perfekt til under vasken, så du ikke skal tænke på endnu en maskine på køkkenbordet. På den måde får du automatisk mere plads på vores, da du ikke behøver at have elkedlen stående fremme hele tiden. Direkte kogende vand fra hanen giver dig adskillige fordele i hverdagen – og vil automatisk gøre din hverdag nemmere.

Uddybende beskrivelser af vand typerne klik her.

Højde

32,5 cm (firkantet)36 cm (rund)

WODOR Cooker enhed

WODOR Cooker enhed med kogende vand
Tank: Rustfri stål (SUS304)
Tank Kapacitet: 2,4 Liter
Strømforsyning: 240 V. – 50 Hz.
Max energi forbrug: 1500 Watt
Temperatur indstilling: 75/85/90/95/96/97/98 °C
Varmtvands kapacitet: 1,6 liter / ca. 10 kopper
Genopvarmningstid: 7-8 min. Efter tømning
Mål (B)x(D)x(H): 19 x 19 x 26,5 cm
IPX Klassifikation: IPX4

Vandtanken beskyttes bedst mod kalk, ved jævnlig brug og udskiftning af filteret. Kalkindholdet i dit vand afgør, hvor ofte det skal skiftes. Reklamationsretten bibeholdes, hvis filteret er anvendt og udskiftet som anvist.

Folk køber også...

Scroll til toppen