COOKER 4i1 - WODOR DENMARK

COOKER 4i1

COOKER 4i1

Med 4i1 WODOR COOKER får du koldt, varmt, kogende og koldt filtreret vand direkte fra vandhanen. Vælg mellem to stilfulde vandhanedesigns, rundt og firkantet armatur samt fire flotte overflader, krom, messing, sort eller børstet stål.

Ryd

Pris:

1.873,75 DKK Inkl. moms

Drømmer du om koldt, varmt, kogende og koldt filteret vand direkte var din vandhane, uden at skulle huske at tænde for elkedlen, for at få kogende vand eller bekymre dig om alt den kalk, der er i vandet – så kan du nu få alle fire muligheder med vores 4i1 COOKER. Vores WODOR Cooker maskine sørger for, at du har mellem 75 °C og 98 °C kogende vand direkte fra vandhanen. Du kan selv regulere vandets temperatur ved at benytte displayet på Cookeren. Displayet er let og intuitivt at bruge. Det samme gælder for Cooker maskinen – den skal blot placeres under vasken og tilsluttes vandforsyningen og en 240V stikkontakt.

Vores WODOR vandhaner har et unikt og stilrent design, der passer ind i dit køkken. Du kan vælge mellem to forskellige armaturmodeller – så er du til en U-tud eller en firkantet tud, så har du her mulighed for at vælge lige det, der passer ind i dit hjem. Derudover kan du vælge mellem fire klassiske vandhane overflader, så du kan få lige det udtryk, du ønsker i køkkenet. Armaturet fås i messing, krom, børstet stål eller sort. Alle vores vandhaner, der er tilkoblet en Cooker er børnesikret, da armaturet har et separat greb, der gør, at du altid kan være tryk ved at have en WODOR Cooker i hjemmet.

Uddybende beskrivelser af vand typerne klik her.

Højde

32,5 cm (firkantet)36 cm (rund)

WODOR Cooker enhed

WODOR Cooker enhed med kogende vand
Tank: Rustfri stål (SUS304)
Tank Kapacitet: 2,4 Liter
Strømforsyning: 240 V. – 50 Hz.
Max energi forbrug: 1500 Watt
Temperatur indstilling: 75/85/90/95/96/97/98 °C
Varmtvands kapacitet: 1,6 liter / ca. 10 kopper
Genopvarmningstid: 7-8 min. Efter tømning
Mål (B)x(D)x(H): 19 x 19 x 26,5 cm
IPX Klassifikation: IPX4

Vandtanken beskyttes bedst mod kalk, ved jævnlig brug og udskiftning af filteret. Kalkindholdet i dit vand afgør, hvor ofte det skal skiftes. Reklamationsretten bibeholdes, hvis filteret er anvendt og udskiftet som anvist.

Folk køber også...

Scroll til toppen