COOLER+ 5i1 - WODOR DENMARK

COOLER+ 5i1

COOLER+ 5i1

WODOR 5-1 COOLER+ sørger for koldt, varmt, kølet vand med og uden brus samt koldt filteret vand – alt sammen direkte fra din vandhane. Køkkenarmaturet er i børstet stål og fås i to populære designs, med rund U-tud eller firkantet tud.

Ryd

Pris:

1.873,75 DKK Inkl. moms

WODOR 5-1 Cooler+ sørger for, at du altid har koldt og varmt brugsvand, koldt filtreret vand samt kølet vand med og uden brus i hjemmet – alt sammen fra én enhed og direkte fra din egen køkkenhane.

Når du investerer i vores 5-1 Cooler+ slipper du for at lade vandet løbe i evigheder for at kunne få forfriskende kølet vand. Cooler+ gør nemlig at vandet bliver mellem 5-6 °C, hvad enten du vælger vand med eller uden brus. På den måde sikre du dig, at have dejlig koldt vand til enhver lejlighed, uden at skulle fylde køleskabet med vand, fryseren med isterninger eller købe danskvand på flaske. Derudover går det kolde vand samt det kølet vand igennem et kalkfilter, så du kan slippe for kalk i dit vand.

Vil du gerne veksle lidt mellem vand med og uden brus, så det ikke bliver det samme hver dag, så er vores 5-1 Cooler+ noget for dig. Du kan veksle mellem et forfriskende kølet glas vand og et sundt alternativ, hvor du kommer lidt mynte eller citron i dit kølet vand med brus og på ingen tid har du en forfriskende læskedrik.

Armaturet er i børstet stål, samt har et flot, tidløst design der passer til enhver køkkenindretning. Du kan vælge mellem to forskellige vandhanemodeller, den moderne firkantede tud eller den klassiske runde U-tud til dit køkken.

Vores WODOR Cooler+ maskine skal stå under vasken, så den kommer ikke til at tage noget af din bordplads i køkkenet. Derudover skal den blot tilsluttes vandforsyningen og en 240V stikkontakt. Sluk tørsten med vores 5-1 Cooler+.

Uddybende beskrivelser af vand typerne klik her.

Højde

32,5 cm (firkantet)36 cm (rund)

WODOR Cooker enhed

WODOR Cooler enhed med både koldt filteret og kølet vand
Mål (B)x(D)x(H): 26 x 41,6 x 41,6 cm
Vægt: 22 kg

Folk køber også...

Scroll til toppen